Forum graczy CS-Gargamel
Administrator
ten kole¶ se zaduzo pozwala ... daje ka¿demu bany za nic ! japiernicze do tego jeszcze czituje ... nikt go nie lubi na tym serwie bo do kazdego co¶ kur.. ma ! kto chce aby Vister nie mial admina niech napisze ... on mysli ze wszystko mu wolno ... przez niego gra coraz mniej osob na serwie , a neidlugo tylko on bedzie sobie gral sam ... banuje wszystkich ktorzy sa lepsi od niego ... ale on to ..
Nowy
popieram
Nowy
Haha dobre po 1 autokampa nawet miodek mowi frajerze ze nie mozna dlatego ban 5 min po 2 sapiesz sie ciagle do mnie i wyzywasz od cziterow po 3 ty nawet nie znasz amx
Administrator
ja mowie ze jestes cziterem ! bo jestes... nie mialem autoszmaty bedilu i frajerze ... myslisz ze co pojde i usune ten temat ?? wiesz co nie ...
jestes naprawde ... kazdy moze ci p[owiedziec ze nikt a nikt cie nie chce na tym serwerze ! i znam amx frajerku
Nowy
Tak znasz amx a do mnie jak siê dodaje hp ?? haah frajer
Nowy
Ja chcem ¿eby Vister zosta³ adminem na zawsze i on nie jest cziterem frajerze!!!
popieram - musi odejsc
Administrator
tak sewcio ty widac dawno nie grales i nei widziales co robi Vister ... i Vister ja nie jestem frajerem frajerze ... tylko skad mialem wiedziec jak po raz pierwszy mialem admina !! ja nie jestem taki madry jak ty ze ty wszystko wiesz ...
Nowy
Dobra popieram musi odej¶æ najlepiej by by³o gdyby¶cie mu zabrali adma i dali TaZ'owi
CH£OPAKI MAM POMYS£!
Zrobiê reinstall serwa i dam Adma TaZowi a odbiore visterowi, co wy na to?
Nowy
Zgadzam siê na to!!!
Nowy
popieram
Ostatnio edytowany przez TaZ (2011-01-24 19:23:13)